По информация на държавното обвинение по образувано досъдебно производство за блудство

...
По информация на държавното обвинение по образувано досъдебно производство за блудство
Коментари Харесай

Даниел Александров за искания му имунитет за блудство: В дъното стои моят развод

По информация на държавното обвинение по формирано досъдебно произвеждане за блудничество има събрани задоволително доказателства за привличане в качеството на обвинен на 31-годишния европейски вицешампион по класическа битка.

Наблюдаващият прокурор е счел, че в хода на следствието са събрани доказателства за това, че на 7 май т.г. в село Бистрица, Даниел Александров посредством приложимост на мощ направил дейности, за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст.

" Стоя зад името си и всичко това ще се потвърди в съда. Оттук натам не желая да въвличам брачната половинка си, тъй като тя е майка на моето дете и ще виждам да запазя нейното достолепие ", добави Александров и се прибра в централата на ГЕРБ без да отговори на нито един въпрос на публицистите.

31-годишният Александров стана народен представител от 23 МИР-София. През 2019 година той и международната вицешампионка и европейска шампионка по битка Джанан Манолова станаха родители на щерка.

По неофициална информация жалбата против някогашния герой е подадена в столично РПУ от родителите на малолетно момиче.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР